Comenius

Európai Diák Sportnap

Európai Diák Sportnap

Az Európai Sporthét idei programjában iskolánk minden tanulója  örömmel vett részt. Szeptember 24-én pénteken a diákok sportfelszerelésben érkeztek az iskolába. Már az első órában közös futáson vettek részt, aminek érdekessége, hogy az alsó tagozat és az óvoda összesen 2021 métert teljesített.

A futás után Nikolics Nemanjával,  a MOL Fehérvár válogatott futbalistájával focizhattak a gyerekek. Nagy öröm volt, hogy Nemanja focilabdákat és egy saját mezt ajándékozott az iskolának.

Kis pihenő után Csernus Krisztina az Alba Fehérvár KC kézilabda szakedzője tartott miniedzést, egy kicsit azzal a céllal is, hogy ezt az izgalmas sportot jobban megismerjék a gyerekek.

Ebéd után a Flash Aerobik SE gyönyörű lányai tartottak bemutatót Légrádi-Pallós Gyöngyvér vezetőedző irányításával. A gyerekek tátott szájjal nézték a lányok akrobatikus táncait és vastapssal jutalmazták őket.

A nap zárásaként Mórocz Balázs vívóedző segítségével ismerkedhettek a gyerekek a vívás fortélyaival. 

Ez a rendkívüli nap sok-sok élmény, új ismeretet hozott mindenki, de különösen a gyerekek számára. 

Köszönjük a szervezőknek és a meghívott vendégeknek, hogy részesei lehettünk ennek az eseménynek.

Fotók hamarosan a Galériában!

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Fel