Comenius

Miért válaszd a Camridge Nyelvvizsgát?

Miért válaszd a Cambridge Nyelvvizsgát?

 Ez a Nyelvvizsga közel 100 éves múlttal rendelkezik, nemzetközileg elfogadott, – nagy presztízsű nyelvvizsgának számít. A világon mindenütt elismerik és minden országban ugyanakkor írják. Éppen emiatt is kiszámítható, megtanulható feladatokból áll.

Ezzel a vizsgával a tudásod valóban azon a szinten lesz, amit a nyelvvizsgán elérsz eredményként. Ezzel nemcsak egy papírt kapsz, hanem valódi piacképes nyelvtudást.

Ráadásul itt érdemes az erősebb szinteken megpróbálni letenni a nyelvvizsgát. Ugyanis ha megpróbálod a felsőfokot és elérsz 45%-ot akkor van egy  középfokú (nemzetközi) nyelvvizsgád.

Mi ezért javasoljuk, hogy szerezz nemzetközileg elismert Cambridge Nyelvvizsgát!

A Cambridge Nyelvvizsga soha nem évül el! A világon mindenütt elismerik, mert valódi tudást tükröz bármerre vessen is a sors. A nyelvvizsga értékállóságát, a mögötte álló bizonyítványt kibocsátó társaság, a British Council és a mindenki számára elérhető, ellenőrizhető feltételrendszer biztosítja

 

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Fel